Over AM&P

AM&P – Arbo Milieu & Projecten

De AM&P groep is een jonge en dynamische groep van bedrijven met verschillende specialiteiten. Vanaf 2007 is AM&P gevestigd te Oud-Beijerland nadat beide directieleden (Dhr. K.P.W. Kamp en A. Varekamp) hadden besloten om als twee-eenheid verder te gaan.

Na een korte sessie met een passer in de hand is besloten om Oud-Beijerland als hoofduitvalsbasis te gebruiken.

Het hoofdkantoor was eerst gevestigd in het centrum van Oud-Beijerland, maar na de uitbreiding van de klantenkring en het personeel is men verhuist naar de huidige locatie. In de woon-werkboerderij aan de Kwakscheweg 4 zijn de diverse bedrijven binnen de AM&P Groep gevestigd. Vanuit hier worden alle werkzaamheden aangestuurd door zowel directie, management alsmede planning.

Het merendeel van de krachten binnen de AM&P groep kent elkaar al geruime tijd, waardoor het bedrijf als een daadwerkelijk familiebedrijf wordt gerund. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers, de frisse blik en vooral de wil om (hard) te werken zijn wij nog steeds groeiende. Kwaliteit en klantgerichtheid staan op plaats één en twee binnen de filosofie van de AM&P Groep.

Contact

Neem gerust contact met ons op, dan staan wij u zo snel mogelijk te woord.

Mocht u meer willen weten over de AM&P groep, haar werkzaamheden of de mogelijkheid om bij deze jonge, dynamische, kwaliteit- en klantgerichte groep te horen kunt u contact opnemen via deze knop.

BTW nr.: NL852977372B01     KvK: 58307133    Algemene Voorwaarden AMP Milieu 2014

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]