Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

amp

AM&P Groep

Het maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt door vele bedrijven steeds belangrijker om door te voeren in de bedrijfsvoering. De bedrijven van de AM&P Groep lopen al enkele jaren voor op dit vlak. Zowel op het menselijke als op het milieutechnische vlak zijn de bedrijven binnen de AM&P Groep sterk vooruitstrevend in de markt.

De AM&P Groep kan met haar bedrijven en partners u volledig ondersteunen in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.


 
nowit

NoWIT

No Waste in Time introduceert een revolutionaire technologie voor de scheiding van huishoudelijk restafval. Door middel van enzymatische behandeling van het afval wordt de duurzame energieproductie en duurzaam hergebruik van grondstoffen mogelijk.

Voor meer informatie over No Waste in Time kunt u hier klikken om door te gaan naar de website.


[/vc_row]
resourcelimburg

Resource Limburg

Resource Limburg is een sociale onderneming die zich richt op de circulaire economie. Het tekort aan grondstoffen en de hoge kosten die voortkomen uit het delven van deze grondstoffen, vragen om een betere omgang met de materialen die vrijkomen uit de sloop. Dit maakt dat de circulaire economie een belangrijke rol gaat spelen in onze samenleving. Resource Limburg biedt partijen invulling op het gebied van het verkrijgen van grondstoffen en producten welke voortkomen uit duurzame sloop. Resource Limburg stelt deze grondstoffen en producten zowel in kwantitatief opzicht als in kwalitatief opzicht beschikbaar.

Resource Limburg zet hiermee een nieuwe bedrijfstak op die uniek is voor Nederland. De innovatieve filosofie heeft geleidt tot het ontwikkelen van een nieuwe markt: een markt die parallel loopt naast de bestaande markt. Deze toevoeging leidt tot meer werkgelegenheid met als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzame in te zetten, zoals personen met een beperking of in een uitkeringssituatie (Social Return on Investment, oftewel SROI)

Voor meer informatie over Resource Limburg kunt u contact opnemen via de website, klik hier.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]